Awake – kasza 4 rész után

Awake – 4 rész után
(Awake)

Kicsit nehéz eldönteni, hogy mi is történt a sorozattal. Nem változott az alaptörténet, nem tudtunk meg semmi újat, a nyomozásra továbbra is elég figyelmet fordítanak – egyszerűen a negyedik rész után úgy éreztem, hogy mindez már kevés nekem, inkább nem folytatom.

Félek, hiába az érdekesnek tűnő alapötlet, de talán nem lehet belőle túl sok mindent kihozni. Nem derülhet ki, hogy melyik világ az igazi és melyik az álom, így csak a főszereplő drámáját ismételgethetik folyton-folyvást. Nem nagyon mesélheti el senkinek, hogy egyszerre két univerzumban él, a pszichológusok is inkább csak önmagukat kezdik ismételni, nehéz kilépni ebből a helyzetből.

A nyomozásokkal próbálnak némi színt vinni az unalomba fulladó történetekbe, amely műfaj nálam nem szokott működni, legfeljebb háttérzajként. A párhuzamos valóságok közti hasonlóságok segítik a rendőrök munkáját, de hiába van két ügy is egy részben, nem lesz tőle izgalmasabb a légkör, a 40 percet szinte végig unatkozom. A negyedik epizód volt a mélypont, a karakterek közti melodráma mellett az esetek is rém unalmasak voltak, feleslegesnek tartom a folytatást.

Az Awake jól indult, a profi és precíz megvalósítás maradt is, de nekem ez már nagyon kevésnek tűnt. Az ügyek nem rosszak, de nem is marasztalnak, a szereplőkkel sem látom, hogy tudnának valamit kezdeni. Kíváncsi vagyok arra, hogy mi lesz a megoldás, de heti egy részt nézni felesleges.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: