Újoncok: 2011/12

Véget ért az upfronts, megtudtuk, hogy melyik sorozatokat nézhetjük a jövő évad során is, de egyben az is kiderült, hogy melyek lesznek az újonc szériák. Ezek közül válogattam, hogy melyek érdekelnek, melyek lesznek azok, amelyeket feltehetően szeptembertől kezdve követni fogok.

NBC

Grimm: mesék találkoznak a valósággal, mindezt nyomozós közegben. Érdekes lesz? Remélem, de a krimi-szál mellett olyat kell mutatniuk, ami maradásra késztet.

Awake: szintén nyomozós, azonban párhuzamos világgal párosítva, hiszen főhősünk két külön világban él. Egyszerre két univerzum, két történetszál, elég sok lehetőség.

The Playboy Club: ’60-as évek, tökéletes nők, bűnözők és tisztességes polgárok együtt. A történet szerint egy ügyvéd segíti az egyik lány életét, de ennél izgalmasabb szituációt is el tudnék képzelni a klubon belül.

Smash: a Marilyn Monroe életéről készülő Broadway-musicalben résztvevőkről szól a sorozat. Nem biztos, hogy jó lesz, de valahogy érdekel, pilotot biztos nézek.

FOX

New Girl: Zooey Deschanel miatt pilotnézés garantált, egyébként nem látok benne több lehetőséget, mint a száz másik induló szitkomban. De hátha jó lesz!

Alcatraz: valamiféle high concept sorozat, nagy összeesküvés elmélettel a háttérben a börtönről és annak rabjairól. Elsülhet nagyszerűen, de nagyon rosszul is, mindenesetre J. J. Abrams és Sam Neill neve jól cseng.

The Finder: Bones-spinoff egy olyan személyről, aki mindent megtalál. Nem vagyok túl lelkes, de az alapkoncepció nem tűnik rossznak.

Terra Nova: már tavaly is érdekelt, remélem most már tényleg betekinthetünk a dinók korába. Idén is ezt várom legjobban.

ABC

Charlie’s Angels: könnyed akciók lányokkal, a klasszikus újragondolása. Ha a hangulat és a megvalósítás megnyer magának, akkor maradok, de őszintén szólva kétlem, hogy a piloton túljutnék. Ne legyen igazam.

The River: a dzsungelben eltűnik egy kutató, egy expedíció indul utána és hetente újabb veszélyekkel néznek szembe. A Kings készítőjétől.

Pan Am: ’60-as évek megint, a repülőtársaság dolgozóiról szól. Itt is a hangulat fog dönteni, ha az atmoszféra remek lesz, engem legyőztek. Bár el nem tudom képzelni, hogy miről szólhat a szappan mellett.

Once Upon A Time: valóság és a mesék világának találkozása megint, csak most nyomozás nélkül. Több lehetőséget látok, mint a Grimmben, főleg Jennifer Morrison miatt.

CBS

Person of Interest: CIA-ügynök és üzletember közösen nyomoz egy szoftver segítségével, ami megmondja, hogy ki lesz az áldozat. Michael Emmerson és J. J. Abrams neve is stáblistán található.

CW

The Secret Circle: boszorkányok és tinédzserek. Kevin Williamson, mint producer és L. J. Smith regényei működnek közre, s ez a The Vampire Diaries esetében működött. Itt is fog? Nem fogok belekezdeni, csak ha nagyon pozitív visszajelzéseket kapok, mint a TVD esetében.


One response to “Újoncok: 2011/12

  • sajtosrolo

    Fura, nem is nagyon gondoltam bele, miről fog szólni konkrétabban a Pan Am.:)
    Néhányat várok ezek közül én is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: