Beharangozó: HA/VER

Az az érdekes a szörnyű magyar névvel rendelkező Kick-Ass-ben, hogy első látásra abszolút nem nyert meg. Valami B-kategóriás szuperhősös filmnek látszódott, ami egyszeri nézésre elmegy, de inkább gagyi, mint szórakoztató. Ezzel szemben az előzetes vélemények hihetetlenül megnyerőek, hiszen szinte mindenki dicséri a filmet, amit azért elsőre nem gondoltam volna. A filmet Matthew Vaughn jegyzi, aki korábban a Csillagport, illetve néhány év múlva az X-Men: First Classt fogja rendezni.

A főszereplő Aaron Johnson, de mellette még Chloe Moretz, Nicolas Cage vagy épp Mark Strong is tűnik fel. Eredetileg Amerikában még április 16-án bemutatták, azonban hozzánk, magyarokhoz csak június 17-én kerül. Részemről egyre kíváncsibb vagyok, még ha a trailer, illetve a képek, plakátok nem is olyan meggyőzőek a film nagyszerűségéről.

Dave Lizewskinek nincsenek szuperképességei, nem túlzottan erős, vagy ügyes, de még csak technikai háttér sem áll mögötte. Azonban kellően elszánt hozzá, így egy beszerzett búvárruha után mindenkinek szétrúgja a s… Hamar megismerik, s elkezdik követni a példáját többen is. Big Daddy és Hit Girl egy apja-lánya szuperhőspáros, akik szintén a bűnözőket irtják, de szembekerülnek a helyi maffia vezérével, akinek fia szintén szuperhősködni próbál, de mégsem olyan jó szándékú, mint az elsőre tűnik.

[media id=19 width=420 height=315]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: