Beharangozó: Robin Hood

Az idők során elég sok Robin Hood feldolgozás készült, így adott a kérdés, hogy tud-e újat mutatni az idei verzió. A legutóbbi élvezhető feldolgozást Kevin Costner  szállította, aki Morgan Freeman és Alan Rickman mellett kardozgatott, azonban ezúttal a főhőst Russell Crowe alakítja. A gonosz seriff szerepében a legutoljára a Sherlock Holmes-szal küzdő Mark Strong, míg Marion szerepében Cate Blanchett lesz látható. Mellettük még Max von Sydow és William Hurt is feltűnik.

A produkciót az a Ridley Scott jegyzi, aki az Oscar-díjas Gladiátort is, így szinte biztosítva van a minőségi kalandfilm, legalábbis reméljük, hogy nem rontja el. A film Magyarországon május 13-ától látható, míg Amerikában egy nappal később kezdik el vetíteni.

A történet nem tartogat sok újdonságot, hiszen Robin Hood és kis csapata a sherwoodi erdő között rejtőzik, s ott csak le a gazdagok és fösvények pénztárcájára, melyet nem a saját gazdagodásukra, hanem a szegényekre költik, így Anglia népének szemében Robin a szabadság megtestesült szimbóluma. Ez nem tetszik a notthingami seriffnek, s legfőbb célja, hogy megállítsa a martalóc-bandát.

[media id=15 width=420 height=315]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: