(Utó)beharangozó: A titánok harca

Eléggé megkésve ugyan, de mivel én még nem láttam (májusban van tervbe véve), így nekem még új a Clash of the Titans. A blockbuster szezon nyitányának is tekinthető, hiszen Magyarországon már április 15 óta látható, de Amerikában is már április 2. napja óta vetítik. Az első vélemények nem túl pozitívak, főleg a 3D-vel kapcsolatban, ugyanis a filmet utólag konvertálták át, és ez bizony a végeredményen is meglátszódik. Én mindenesetre kíváncsi vagyok egy mitológiai mókára, ha már a Percy Jackson-filmben nagyot csalódtam.

Arról nem is beszélve, hogy szerintem a Titánok büszkélkedhet az utóbbi idők egyik legpörgősebb, leghangulatosabb trailerével. Főszereplője az Avatarral befutott Sam Worthington lesz, de mellékszerepekben feltűnik még Liam Neeson, sőt Ralph Fiennes is. A rendezője az a Louis Leterrier, aki a Hihetetlen Hulkot is elkövette, bár valójában ez sem sok bizakodásra ad okot.

A görög mitológia isteneinek harca közepén feltűnik Perszeusz, aki valójában egy félisten, hiszen apja maga Zeusz. Elveszti az első harcát a családja védelmezésében az Alvilág urával, Hádésszal szemben, így bosszúért kiáltva veti magát a pokolisten után, hiszen az Zeusz hatalmára is tör. Ennek a kalandos útnak a megelevenedése a film, hiszen útja során medúzával, krákennel és óriás skorpiókkal is.

[media id=14 width=420 height=315]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: