Beharangozó: Vasember 2

Részemről a nyár (illetve a blockbuster szezon) legjobban várt filmje az Iron Man 2. része, mely szerintem könnyedén tud építeni az első részben lefektetett alapra, hiszen kimondottan szórakoztató és élvezetes volt, reméljük a második is hasonlóan remek lesz. Az első opus rendezője, Jon Favreau ül bele ezúttal is a direktori székbe, s mellette olyan neves színészek fognak szerepelni, mint Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke vagy éppen Samuel L. Jackson.

Magyarországon mondhatni világpremier lesz, hiszen már április 29. napjától kezdve élvezhetjük, míg amerikai honfitársaink csak egy héttel később, vagyis május 7-től. Meg lehet tekinteni IMAX mozikban is, bár csak korlátozott ideig, így érdemes minél hamarabb beülni a gépember kalandjaira.

Az első rész végén valahol ott hagytuk abba, hogy a világ felismerte, hogy a milliárdos Tony Stark a Vasember. Természetesen sokan szeretnének vele szövetségre lépni – vagy éppen kizsákmányolni a fejlett technológia miatt, köztük van Justin Hammer is. Titokban társul Ivan Vankoval, aki kifejleszt egy hasonló páncélzatot, de Tony próbálja állni a sarat, hiszen új bajtársakra is lel Pepper Potts és James “Rhodey” Rhodes személyében.

[media id=13 width=420 height=315]


One response to “Beharangozó: Vasember 2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: