Sons of Tucson – pótapás csalás 20 percig

Sons of Tucson
(Sons of Tucson)

Érdekelt ez a sorozat, főleg a főszereplő miatt, aki már a Reaperben is vidám pillanatokat szerzett a nézőknek, itt azonban csak csodálkoztam, hogy mi is történt. Ugyanis a 20 perc alatt nem sokat nevettem, sőt talán egyáltalán nem, s bár volt egy-két vigyorgós pillanat, valahogy az egész sorozat nem tetszett igazán. Van benne potenciál, csak az élvezethez humorosabbnak kellene lennie.

Az alapsztori röviden annyi, hogy van ez a három gyerek, akiknek az apja börtönbe került, s mivel nem akarnak szétszóródni és nevelőszülőhöz kerülni, így felfogadnak egy pótapát a csaláshoz. A jelölt Ron, akinek sürgősen pénzre van szüksége, s egyébként sem megy minden tökéletesen az életében. A szitkom a család mindennapjait meséli el, ugyanis az iskolában bőven akadnak problémák.

A sorozat egyértelműen a karakterekre épít. A főszereplő Ron nagydumás, lúzer, de dörzsölt és ravasz figurája elméletileg mindent megnyer, gyakorlatilag valahogy nem tudom eléggé kibontakozni, és túl sok idő terelődött a gyerekekre. Akik ugyan nem rosszak, s hasonlóképpen ravaszok, de valahogy mégsem szállítanak vidám perceket és nem sikerült őket érdekessé tenni, így az egész sótlannak és ötlettelennek érződött a szememben.

Érdekes tény, hogy az unaired pilotból kivettek két gyereket, és másik kettőt ültettek a helyükre, de nem éreztem, hogy ezzel túl sokat nyertek, hiszen így sem voltak annyira viccesek. A főszereplő Tyler Labine ugyan jól hozza a karakterét, de ő egyedül kevés a sikerhez, de még a mellé rakott állandó női szereplő is kevés.

A kezdés eléggé döcögős lett, valahogy az egész ritmusát nem vették fel, s nem voltak sem elég kreatívak, sem elég humorosak a teljes élvezethez. Jónak tűnt előre, s van is benne lehetőség a remek szituációs komédiához, de ezt az első részben nem sikerült megmutatni, így én még maradok 1-2 rész erejéig. Ez így nekem csak 4,5/10.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: