Beharangozó: Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak

Az abszurdan hosszú filmcím nem más, mint a Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief című film magyarul. Részemről vegyes várakozások előzték meg a filmet, ugyanis volt szerencsénk egész jó, nagyon rossz, majd egész jó plakátokat látni a vegyes érzelmeket kiváltó előzetesek mellett. A gyerekfilmes rendező, Chris Columbus (Reszkessetek betörők, Harry Potter 1-2) jegyzi a filmet, ami szintén érdekes dolgokra mutat előre. Az izgalmas, pörgős filmből könnyen lehet csöpögős, családi móka, amit én nem feltétlenül szeretnék látni.

Az Egyesült Államokban már a héten, február 12-től vetítik, míg a magyar nézőkhöz egy héttel később, február 18. napján érkezik. A színészek között meglepő módon olyan nevek is szerepelnek, mint Pierce Brosnan, Uma Thurman vagy Sean Bean.

Percy Jackson egy zűrös múlttal rendelkező tinédzser, egy különös idegen unszolására egy nyári táborba megy, amelyről kiderül, hogy félistenek titkos képzőközpontja. Rájön, hogy ő valójában Poszeidón isten eltitkolt fia, de elküldik egy különösen veszélyes küldetésre, hogy szerezze vissza Zeusz ellopott villámát, amelyet Hadész, az alvilág ura rejtett el. Az útja során állandóan görög istenekbe és legendás alakokba botlik, de segítőtársai is akadnak.

[media id=11 width=420 height=315]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: