The Cleveland Show – 1×01

The Cleveland Show – 1×01
(The Cleveland Show)

Az első, amit a pilot után tapasztaltam, hogy hamar eltelt ez a 20 perc. A második, hogy ezt, akármennyire nem érzékeltem, nem élveztem. Akárhogyan is nézem, nem sikerült élvezhetővé tenniük. Elvileg egy spinoff sorozat, ami jelen esetben a Family Guy egyik szereplője köré épül. A gond csak az, hogy nem a jó szereplő köré. Nem sokat láttam az előbbi sorozatból, de szerintem ez így rossz ötlet, mert Cleveland karaktere nem annyira jó.

Animációs sorozat, tehát nyilvánvalóan nem túl bonyolult történet. Cleveland és fia, Cleveland Jr. kiköltöznek (válás az oka), és elindulnak Kaliforniába, hogy valóra váltsák az álmukat. Útközben megállnak az öreg tiniszerelménél, természetesen kiújul a szerelem, és maradnak. A nőnek egyébként van még két fia, meg néhány érdekes szomszédja.

A karakterekre nem mondhatnám, hogy nagyon rádolgoztak volna. A főszereplő unalmas, miközben a fia teljesen felesleges. A nő sem túl bízható, ellentétben a fiával, akiben elég sok gonosz, “rosszcsont” gén is található, míg a lánya majd a klasszikus apa-lánya dolgokra kell. Viszont a szomszédban olyan alakok laknak, mint a tanyasi férfi nagy puskával, egy medvecsalád és egy idős, dúsgazdag férfi, aki az anyjával ér.

A probléma egyértelműen a humoron vérzik el. Tényleg, nevetni nem tudtam az egész epizód alatt, bár néhányszor elmosolyodtam, de ez így még nagyon kevés volt. A szomszéd társaság szállította (vagy szállítani fogja előreláthatólag) a humor többségét, főleg a medvék adhatnak okot a nevetgélésre, más kérdés, hogy eddig nem adtak igazán. A többi karakterben nem érzem azt a potenciált, hogy élvezhetően adnának elő valamit.

Az alap a Family Guy, tehát aki azt szerette, az próbálkozzon ezzel is, de nekem ez így nem. Sem a humor, sem a karakterek nem szimpatikusak, bár lehetőség van, de talán később jobb lesz, és jobban kihasználnak mindent. Ez így csak 2,5/10 (mert pl. a King of The Hill-nél jobb), és erősen kétlem, hogy folytatnám.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: