The Ex List – 1×01

The Ex List – 1×01
(The Ex List)

Azt hiszem ez elég tipikusan egy csajos, romantikus sorozat némi guilty pleasue utóérzettel. Engem nem igazán tudott megfogni, de ennek bizonyosan az az oka, hogy nem vagyok nő. Ez a sorozat elég hamar el is lett kaszálva (4 vagy 6 rész), bár szerintem lettek volna nézői.

Az alaptörténet annyi, hogy a főszereplő lány, Bella, testvérének rendezett lánybúcsúztató végén elviszi egy jósnőhöz. Ha már ott van, ő is kér egy jóslatot. A jósnő megjósolja neki, hogy ha egy éven belül nem megy férjhez, akkor soha többé. Azonban a leendő férjet a régiek között kell keresni. Ír egy listát, és a sors jeleit követi, hogy eltaláljon a férfihoz.

Igazából könnyed, epizodikus a történet, hiszen egy rész, egy ex-barát. Ami először is idegesített, az Bella előző barátja. Nagyon sokszor szerepel, és olyan érzésem van, hogy a sorozat végén vele jött volna össze. Bella mellett van néhány mellékszereplő is, konkrétan két fiú, az egyik barátnője, meg a testvér. Tulajdonképpen sok érdekeset nem sikerült beléjük vinni, mint mondjuk lehetett volna, de azért szép egysorosaik voltak, meg néhány fizikai poén. Csak kisebb humorforrások, de karakterük elég kidolgozatlan.

A pilotban már volt is egy ex-barát, de maga az egész keresés-sztorit nem sikerült eléggé feldobni, s már maga a főszereplő lány is elég unalmas. Valahogy súlytalan, könnyed, ellézengő, néhány jó szeretkezésre vágyva, s ez után semmi több. A sorozatban szerintem valószínűtlenül sok párbeszéd szerepel, aminek a nagy része felesleges. Nem dolgozták jól ki a dialógusokat, s ennek is  a sorozat látta a kárát. Talán guilty pleasure is lehetne, de azért annyira nem élveztem.

Az ilyen romantikus sorozatokat nem nekem találták ki. Nem én vagyok a célközönség, s nekem unalomba fulladó, egyszerű, érdektelen volt. Legjobb esetben is 3/10.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: