Rules of Engagement – 1. és 2. évad

Rules of Engagement – 1 és 2. évad
(Rules of Engagement)

Így gyorsan 3 nap alatt ledaráltam az első két évadot, mert egyszerűen nézette magát. A kommersz szitkomok közül simán tud versengeni a nálam favorit The Big Bang Theory-vel. Tulajdonképpen kétemberes szitkom, sok aláröhögésel, és sok nagyszerű poénnal. Többkamerás, kevés helyszínes komédia, és a tipikussága és a kiszámíthatósága mellett még mindig remek tud lenni.

Ugyan nem annyira tipikus, mint a Gary Unmarried, de mégis, sok újat nem hozott be. A két főalak, a Patrick várbörtön Warburton által alakított Jeff, és David Spade (8 Simple Rules…), mint Russel. A sorozat a házasélet és a párok közötti kapcsolatra épít, nem is rosszul. Az előbbi alakok a fő humorforrások, hiszen egymás ugratásán kívül mindenki mást is ugratnak.

Jeff, a középkorú férj, aki nem kicsit zsugori és cinikus,valamint Russel, a mindennap-más-nő típusú alak fel tudja az egészet dobni, és teljesen élvezhető lesz. Persze mellettük Audrey, Jeff felesége, és a másik pár, Jen és Adam is kiveszi a részét a humorból, de szinte csak asszisztálnak a többiek mellé.

Történetileg elég változatos, hiszen szerepelt már Adam anyja, vagy mentek már nyaralni, de mindenhol meg van a humor lehetősége, és folyamatosan le is csapják őket. Az egysorosok mellett simán találhatunk rengeteg “hangosan-röhögős” poént is, és szinte minden részben előállnak valami ötlettel, ami nem kicsit dobja fel a sorozatot. Megkapjuk a házasélet előnyeit és hátrányait, a párok közötti vagy belüli súrlódásokat, de a karakterek is sok lehetőséget adnak.

Megéri megnézni, a két évad után még néztem volna tovább, mert a 20-21 percek vidáman, sok poénnal telnek. Nem tudom miért ennyire jó, mert nem találta fel a spanyolviaszt, csupán remekül szórakoztat. A 7 részes első, és a 15 részes második mellé hamarosan ledarálom a 3-at is, mert szórakoztató. Az első két évad simán megvan 7,5/10.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: