90210 – 1×01-02

90210 – 1×01-02
(90210)

Igazából nem tudom, hogy miért kellene szeretnem ezt a sorozatot. A bejegyzést a pozitívumokkal akartam kezdeni, de valahogy nem találok ilyet. Egy igazi tinisorozatról van szó Beverly Hills környékén, ami együtt jár azzal, hogy mindenki fürdőruhában és kifogástalan ruhában flangál, hogy mindenki mindenkivel kavar, és az egészet lehetetlen komolyan venni.

Történetet nehéz lenni kiemelni, hiszen nincs értelmes, de mondjuk mindent egy család szemszögéből látjuk. Kansasből költöznek Beverlybe, ahol az apa anyjához költöznek. Az apa sokáig élt itt, de elköltözött, viszont most visszajön és ő lesz az iskola igazgatója. A két gyereke, Dixon és Annie. Azt hiszem ennyi. Ahogy folytatódik a tinisorozat, szépen előkerülnek a múltbeli emlékek, és feltűnnek a régi, Beverly Hills, 90210 szereplői is.

Közben megy a mindenki mindenkivel jár vagy járt, még a szülők is becsatlakoznak a “tinidrámába” néhány szállal, de valahogy az egész súlytalan, komolyanvehetetlen, és én nem tudtam élvezni. Az egyetlen alak, aki tényleg jó, az a nagymama, akihez költöznek. A színésznő is jól játszik, és a karaktert is eltalálták.

A guilty pleasure kategóriába szintén nem fér be, hiszen ami a Privilegednek sikerült, hogy könnyed, egyszerű és olykor szórakoztató legyen, az most teljesen kiesett. Azt már meg sem említem, hogy színészileg sincsenek teljesen rendben. Zavaró az egész. Ráadásul túl öregek a szerephez. 16. születésnapi buli? Ugyanmár…

Még az eyecandyk gyakorisága sem túl nagy, így igazán nincs mit élvezni. Viszont, hasonlóan a Gossip Girlhöz, rengeteg dal csendült fel, még Coldplay is, amiért pirospont jár.

Nem tudtam élvezni, gyenge tinisorozat, és egyszerűen a klisék halmazán tudott csak szórakozni. Gossip Girl rosszabb, de azért még mindig nagyon alul van. Talán 3/10.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: