Cupid – 1×01

Cupid – 1×01
(Cupid)

Hm, azt hiszem meglepődtem, ugyanis ez teljesen szerethető sorozat. Persze nem az az izgulós, rejtélyes, nagy hype-ot kapó sorozat, sokkal inkább a feelgood, mosolygós fajtából romantikával és humorral fűszerezve, s mindeközben remek párbeszédek vannak benne, de a színészi játék és a maga a megvalósítás, a rendezés sem rossz, sőt. Ugyanis a főhős, maga Ed Ross Erósz, Ámor vagy ha úgy tetszik Cupido, vagyis a szerelem férfija, aki a nyilaival és íjával párokat hoz össze. Vagy legalábbis egy férfi ezt képzeli magáról, hiszen tulajdonképpen nem derül ki, de kétlem, hogy nem így lenne.

Tehát, Ámort száműzték az Olümposzról, és büntetésként össze kell hoznia a modern világban 100 igazi szerelmet, nem azt az egyszerű, magány-űző típust, hanem az igazi, óceánokat átszelő szerelmet. A jelek szerint részenkénti egy pár a tendencia, átívelő szálra nagyon nincs lehetőség, hacsak a pszichológus nőt nem vesszünk annak.

De ezt a romantikus egyveleget lehetne borzalmasan is tálalni, mégis sikerült szerethetően, feelgoodan tálalni, amolyan Szex és New York vagy Gilmore Girls szerűen, talán egy kicsit visszafogottabban, de később javulhat, ugyanis a 100 pár miatt a 100 részre meg van a lehetőség.

Tényleg, lehet rajta vigyorogni, mosolyogni sokat, még férfiak is szerethetik. A karakterek szerethetőek, még a dokinőt sem lehet utálni, de a többi mellékszereplő is teljesen korrekt.

Kikapcsolódásnak, és agypihentetésre tökéletes, lehet vigyorogni és nevetni is néha, jó rendezéssel és forgatókönyvvel. Nem is tudom mi hiányzik, egyszerűen csak ennyi, és nem több. 7/10, de nem hiszem, hogy a véges számú heti sorozatomba be tudom préselni. Talán egy nyári dara.

Reklámok

5 responses to “Cupid – 1×01

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: