Texas királyai – 1×01

Texas királyai – 1×01
(King of The Hill)

A következő rajzfilm kiválasztása szintén szinkron alapján történt, önmagamtól valahogy nem lennék képes ilyenbe belekezdeni. Azt hiszem megint beigazolódott, hogy ne nézzek amerikai rajzfilmet, ugyanis a Texas királyai sem tudott megnyerni, sőt. Itt jóval több problémát találtam, mint az előzőnél, ugyanis annak ellenére, hogy a 13. évadjában jár, a hibái ellenére sem tudom szeretni.

Persze a nézettség nem engem igazol, hiszen egy rossz sorozat nem ér meg 13 évadot, de az első rész elég gyengére sikerült. Ugyanazt írtam le vagy háromszor, úgy hogy ideje konkretizálni. Az alapszituáció szerint egy háromfős család életét követhetjük nyomon. A rémisztően lobbanékony, morcos családapa mellé társul az elfogult feleség, és a nem túl izgalmas gyerek.

Van náluk átmenetileg egy hölgy is, bár gondolom maradni fog, ennek ellenére nem nagyon vezették be. Az apának van három barátja is, az egyikről tudjuk, hogy a felesége megcsalja legalább 12 éve, a többiről eddig nem sokat tudunk, kivéve, hogy isznak és nem tudnak autót vezetni. A tipikus családapa karikatúráinak megteszik, azonban a karakterek többsége nem túl izgalmas, mondhatni unalmas.

Semmi érdekeset és kiemelkedőt nem láttam. Alig mosolyogtam, nevetni talán nem is nevettem, pedig kellett volna. Túlságosan nagyra veszik a történetet, legalábbis itt az első részben. Egy pletyka nyomán kihívják a gyermekvédelmet, hogy a lobbanékony apától elvegyék fiát. De túl sokat fektettek bele az események létrehozásába, pedig sokkal inkább a poénokat kellene előtérbe helyezni.

Egyszerűen unalmas volt az egész, nem tudott lekötni, nem volt benne poén, nincs érdekes szereplő és még a grafikája sem nyerte meg a tetszésemet. Ez most nekem nagyon nem, de még próbálkozok rajzfilmek terén, hátha jön valami. Talán 2/10. Nem értem, hogy tarthat 13. évadában, a pilot után kaszálni kellett volna.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: