My Own Worst Enemy – 1×01

My Own Worst Enemy – 1×01
(My Own Worst Enemy)

Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ez tetszett, vagy nem tetszett. Ugyanis voltak jó pillanatai, meg rosszak is. Azonban a szinte érdektelenség miatt a másodikra szavazok. Tulajdonképpen egy érdekes alapkoncepciót kapunk, azonban még sem sikerül teljesen érdekessé tenni. Olyan érzésem volt folyamatosan, hogy nagyon kevés részbe akarnak nagyon sok eseményt belesűríteni.

Nagyon gyorsan kapjuk a dolgokat, miközben a nyomozós, kémes részére nem nagyon marad idő. Az alapkoncepció annyi, hogy van egy ember Edward, aki valójában egy kém, azonban van egy másik személyisége is, Henry, egy átlagos ember nagy családdal, és akit kedvére kapcsolgathat be, vagy ki. Azonban ez a kapcsoló elromlik, és olyan pillanatokban vált át Henry-re, amikor nem kellene, például egy bevetés közepén.

Azonban Edward tud Henry-ről, míg ez fordítva nem igaz. Azonban végül Henry is rájön, hogy ő valójában két személy, és a két alteregó összedolgozik. A történet kissé kacifántos, de legalább van neki. A mellékszereplők többsége jó, és remélem a továbbiakban nem kezdik őket is boncolgatni. Ott a kopasz társ, aki ennyinek pont elég. Meg ugye ott van Henry felesége, és gyerekei, sőt még van egy főnökasszony is.

Azonban nagyon elkezdték kibontani ezt az alteregós dolgot, és nem tudom mit akarnak a továbbiakban ezzel kezdeni. Egy idő után idegesítő lesz ez a sok személyiség. Ami még nem nyerte meg a tetszésemet, az az ügy komolytalansága. Egyszerűen a semmibe veszik, és a néhány akció mellé nem sokat adnak, pedig a kémsztori is jó lehetne.

Ha egy jó koncepciót találnak, és az ügyet is komolyabbá teszik, akkor ez jó lesz. Nem hiszem, hogy folytatnám, de ki tudja. Ez a pilot úgy 6/10-et ér.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: