Crusoe – 1×01-02

Crusoe – 1×01-02
(Crusoe)

Igazából nem csak a pilotról, hanem a második részről is szó lesz. Ugyanis egy egész jó duplarészt sikerült megnéznem, és nekem kellemes meglepetést nyújtott. Természetesen nem világrengető valami, de heti kalandsorozatnak megteszi. Könnyed történetek, szigetvilág, néhány szereplő, és mindjárt kész is a sorozat. Viszont kíváncsi leszek rá, hogy lesz-e komolyabb az átívelő történet, vagy csak kisebbek.

Tulajdonképpen nem sok története van, mindössze annyi, hogy Crusoe hazavágyódva él a szigeten, barátjával, Péntekkel. És a hazakerülés előtt még jó sok kalandot kell átélniük. Robinson hazavágyódik, a feleségéhez és a gyerekeihez. Az otthon töltött időkre szépen vissza is emlékszik, azonban ezek a flashbackek kissé furák, de most jó értelemben. Valószínűleg csak pillanatnyi felrémléseket, gondolatok akartak felsejtetni, és ez sikerült is.

Gondolom lesz sok kaland a sorozatban, sok kalózzal meg hajókkal meg kannibálokkal meg ilyesmikkel, de ha jól oldják meg őket, akkor nem lesz komoly probléma a sorozattal. Esetleg valami epizodikus/kétepizodikus megoldást szívesen néznék, hosszabb átívelő szál nélkül. Mint itt a duplapilotban. A duplarész alatt elintéztek minden szálat, aztán oda jutottak vissza, ahonnan elindultak.

Azonban először is rengeteg holttestet láthattunk. Konkrétan hullanak az emberek, mint a legyek, és ez kissé morbid ízt ad neki. Aztán engem már kezdett idegesíteni, a rengeteg találmány, amit Crusoe a szigeten talált ki. A folyó felett szerkezettel mennek át, van narancsfacsarójuk meg mittomén, de ez nem néz ki annyira jól, legalábbis én úgy veszem észre.

Szerintem ez egy egész korrekt pilot volt, sok kalanddal meg ilyesmivel, és talán egész jól mutatott. Nekem úgy 6/10. Talán majd folytatom is.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: