Sons of Anarchy – 1×01

Sons of Anarchy – 1×01
(Sons of Anarchy)

Valójában ez egy egész jól kinéző sorozat. Kábeles, így sokkal nyíltabb, és a kitűzött témáit egész jól befogja mutatni szerintem. Pedig kevés kiugró dolgot tapasztaltam, mégis működött az egész, és szórakoztató volt. Úgy érzem annyira nem lesz szerializált, és ha találnak egy jó koncepciót, akkor jól fog mutatni az egész a továbbiakban is. Nem mondom, hogy rendkívül pörgős, és akciódús volt, mert ez így nem stimmelne.

Kicsit lassú volt, és szinte már vontatott. Volt néhány momentum, amit ki kellene vágni, mert az anyuka nagyon nem illik bele. Ó, még nem írtam történetet. Tehát van egy motoros banda, amit Sons of Anarchy néven emlegetnek. Szép motorok, tetoválások, és fegyvercsempészet. Azonban van néhány rivális banda, aki a területüket fenyegeti, ráadásul lopnak is tőlük. A banda nem túl nagy szerintem, de azért jól ki lett építve.

A vezér nem más, mint Ron Perlman, aki azért jól hozza szerepét, bár a többiekre sem lehet panasz. A következő tagot a ranglistán mindenki csak Jax-ként emlegeti. Az apja alapította a bandát Ronnal együtt, azonban a fia talál néhány iratot, és kiderül, hogy a banda nem igazán afelé haladt, mint ő elképzelte. Gondolom a továbbiakban erre fognak építeni, hogy a fiú megpróbálja megjavítani a társaságot.

Eközben magánéleti szálak is vannak mindenhol, terhes extől kezdve, visszavonult bandatagig. Az alvezér anyja viszont nagyon nem illett bele a képbe. Nekem nagyon felesleges volt, és sok értelmét nem láttam. Amire viszont kíváncsi leszek, hogy a többi bandatagot előtérbe hozzák-e. Ha igen, akkor jó lesz. Ha nem, akkor egy idő után a magánéleti szál unalmas lesz. Kíváncsi vagyok a többiekre is. Például az Elvis-imitátorra.

Nekem kicsit lassú volt ez a pilot, vágni kellett volna, mert sok volt ez az 50 perc. Viszont a többi élvezhető volt, folytatni kellene. Ez úgy 7/10 nekem.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: