Született nyomozók – 1×01

Született nyomozók – 1×01
(Women’s Murder Club)

Nem hiszem, hogy rajtam kívül sok embernek bejön ez a pilot, de meglepő módon nálam jól teljesített. Persze nem nagyon jól, de azért korrekten. Alapjában véve egy nyomozós sorozatot a nyomozásért nézik az emberek, engem azonban nem nagyon köt le a nyomozás. És végre egy nyomozós sorozat, ahol szinte csak mellékszál a nyomozás.

Szerintem ez elég sokakat elrémisztene, azonban nekem emiatt tetszett ez a pilot. Az alapötlet ugye az lenne, hogy egy ügyész, egy halottkém, egy nyomozó és a következő részben csatlakozó újságíró egy női clubot alakít, ahol a bűnüldözés miatt összedugják a fejüket és együtt oldják meg a bűntényt. Valójában nem is volt ezzel semmi baj, mert ugye még nem akarják elismerni ezt a clubot, meg mittomén, azonban a magánéleti szál nagyon durva volt. Mármint olyan értelemben, hogy nagyon erős.

Rögtön kaptunk összeköltözést, volt férjet is. Szinte már nevetségesen sokat foglalkoztak vele, és elég sok idő elment vele. Az ügy nem volt különösen érdekes, de a magánéleti szál mellett nem sok lehetősége van kibontakozni. Szerintem egész korrekt volt ez, és sokkal jobb élveztem, mint mondjuk a The Mentalist-ot.

Persze van bőven hibája, főleg a magánéleti szálrengeteg miatt, az összehatás mégis jó. Végre egy nyomozós sorozat, ahol nem a nyomozásra koncentrálnak. A probléma talán mégis az, hogy a magánélet meg nem mindenhol elég jó. Szinte közhelyes volt. De mindegy, majd valamikor még megnézek egy random részt, hátha jobb lesz. Ez így nekem most 6,5/10, de csak azért, mert jobb, mint a Mentalista.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: