Kath & Kim – 1×01

Kath & Kim – 1×01
(Kath & Kim)

Tulajdonképpen ez sem életem egyik legjobb pilotélménye. Valójában itt azt kaptam amire számítottam, azonban ez még sem jött be igazán. Sőt, szinte semennyire. Egy könnyed csajos sorozat, némi humorral, sok romantikával és csöpögéssel, azt hiszem valami ausztrál elődje is volt. Biztos, hogy valakinek bejön, nekem annyira nem. Ez van.

Az alapszituáció annyi, hogy egy rémisztően idióta anya eléggé elkényeztetett lánya hozzáköltözik, mivel elhagyta a férjét. Azonban amíg a lány próbálgatta a házasélet borzalmait, addig az anya kissé másféle életet élt. A szobájából fitness termet csinált, és új pasija is van. Valójában elég közhely az alap. Ettől még lehetne jó sorozat, de a karaktereken elbukik. Itt egyáltalán nem sikerült megkedveltetniük velem a karaktereket, talán a volt-férj még szimpatikus.

Sem az új pasi, sem a két főszereplő nem túl izgalmas. A poénok többsége csak unalmasan elsiklik, bár valóban volt néhány szebb is köztük, ami jót nevettem. A poénok többsége eléggé a nőkhöz szól, és még a karaktertúljátszás is mutatna valahogy, de itt nem túl jól. A közhelyeken még valamennyire túllépek, de azért megvan a határ és szerintem ez kezdi túllépni.

Sajnos az ostoba karaktereken nem tudok túllépni, és akármennyire is szeretném megkedvelni a sorozatot, nem sikerül. Nekem ez 4/10-nél nem ér többet.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: