Bordélyház – 1×01

Bordélyház – 1×01
(Satisfaction)

Ausztrál sorozat, és az ausztrál Showtime sorozata. Amit az amerikaitól megszokhattunk, azt itt is megkapjuk. Kellemes meglepetést okozott nekem, mert nem vártam ennyit, azonban mégis egy jó kis pilot sült ki belőle. Látom a lehetőséget a továbbjutásra, és ha jó koncepciót találnak, akkor kimondottan kellemes sorozat lehet belőle. Kendőzetlenül taglalja egy -mint a cím is mutatja- bordélyház életét.

A kuncsaftok jönnek és mennek, bár van néhány törzsvendég is. A lányok kettős életet élnek, és éjjel a bordélyházban dolgoznak, miközben otthon a család várja őket, már akinek van. A kuncsaftok sem mindig egyszerűek, néhányuk hazudozik, néhányuknak családja van. Megismerjük Chloét, aki otthon elsősorban anya, míg a bordélyházban a legrutinosabb “alkalmazottnak” számít.

Igazából érdekesnek tűnik, bár egy idő után unalmas lehet, hiszen a negyven perces játékidőben a szexen kívül valami mást is be kell mutatni. Mivel még csak a pilothoz volt szerencsém, így nem tudom, hogy minden részben más lányt mutatnak be, olyan Skins szerűen, vagy csak Chloéra koncentrálnak.

Remélem az előbbi lesz, mivel a folyamatos új szereplőknek köszönhetően érdekes is lehet. Kaptunk már az első részben is ciciket, meg szexet bőven, nem is beszélve más női idomokról, amolyan Showtime-osan. Időt fogok szakítani a következő részre is, hogy megnézzem milyen koncepciót akarnak folytatni, és majd utána kiderül, hogy cancel lesz-e belőle.

Érdekesnek tűnik, feltéve ha változatos lesz. Mivel ausztrál, így igazából sokan nem ismerik, de hátha majd bekerül a köztudatba. Nekem megér egy 7/10-et.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: