Rules of Engagement – 1×01

Rules of Engagement – 1×01
(Rules of Engagement)

Sajnálom beismerni, de ez sokkal inkább bejött, mint a 30 Rock, vagy az Arrested Development. Ugyanis nem kellene, hogy jó legyen, pedig mégis az. Valahogy működik a dolog, méghozzá a karakterek miatt. Az a két (vagy két és fél) karakter egyszerűen uralja az egész pilotot, és szállítják a poénokat folyamatosan.

Az alapfelállás annyi, hogy egy ifjú jegyespár (Jennifer és Adam) összeköltözik, és megismerkednek a szomszédokkal (Audrey és Jeff), akik már jó ideje házasok. Az ifjú vőlegény barátja (Russell), pedig semmi pénzért nem kötelezné el magát, éjszakánként más nővel fekszik, és próbálja lebeszélni a barátját a házasságról.

Russell meg Jeff folyamatosan szállítja a poénokat. Russell a szinglipoénokat, míg Jeff durván a házasélet poénjait. Emellett egysorosokkal be-beszáll a két nő is, de a két karakter uralja a részt. És ez nagyon bejön. Remek pillanatokkal és jó kis poénokkal operál a pilot, és talán ebből még valami ki is sülhet. S bár a vége kissé csöpögésbe fullad, azért még van remény. Mondjuk Adam Sandlert látva a producerek között ez nem csoda, s sajnos lesz emiatt sok csöpögés még.

Azonban ez jól működött, s ennek még látok esélyt. Még csak két évad ment le teljesen, szóval be is lehet pótolni. 7/10. Egy nyári darálást mindenképp megér.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: